Zadelmakerij

Een goed passend zadel is heel belangrijk voor je paard maar ook voor jou! Als het zadel perfect past, kan je paard optimaal presteren en jij dus ook. Bovendien verminder je de kans op rug- of spierproblemen bij je paard.

Hoe zorg je ervoor dat je het juiste zadel kiest? Met onze zadelpasservice zorgen we ervoor dat je niet alleen het juiste zadel koopt, maar dat het perfect wordt opgevuld voor de ideale pasvorm. Het opvullen van zadels doen we zowel voor nieuwe als gebruikte zadels. Hierin bieden we een uitgebreid assortiment en als enige in Nederland kunnen we zadels van iQuus leveren. Deze betaalbare zadels zijn gebouwd volgens de eisen van de professionele ruiters en zijn bijna voor alle paarden passend te maken door het verstelbare kopijzer.

Zo weet je zeker dat je een duurzaam zadel hebt dat jou en je paard helpt optimaal te presteren en te genieten. Onze zadelpasservice leveren we op locatie, dus geen gesleep met trailers!
Om te zorgen dat je optimaal kunt blijven genieten samen met je paard, is de eerste servicebeurt voor je zadel voor jou helemaal gratis!